Mamma Mia!

Salutați noul meniu de la Resto Aperto!

Resto Aperto are acum un nou menu inspirat de marile mâncăruri italiene din toate timpurile.

Rezervati-vă locul pentru a vă bucura de o experientă
italiană delicioasă cu familia si prietenii.

Conceptul Aperto este unul simplu, dar ambițios. Restaurantul nostru este un mix intre bogata tradiție culinară italiană și modernitate, că a designului și, bineînțeles, a tehnicilor de preparare.

Am ales să creăm pentru voi, oaspeții noștri, o experientă unică, experiență Aperto: un spatiu larg și luminos, deschis cum ne este și numele, primitor și intim în același timp, unde putti petrece momente speciale alături de familie și de prieteni.

Pentru noi, simplitatea este că mai înaltă sofisticare.
Designul modern, minimalist concentrează fără efort atenția asupra celor cinci stații de gătit live, unde cele mai proaspete ingrediente sunt în fiecare moment transformate în preparate delicioase chiar sub ochii voștri.

Bucătăria Aperto nu este ascunsă privirilor. Te intâmpină de când ne calci pragul, te însoțește și te îmbie să guști, să adulmeci, să privești și să te bucuri de fiecare clipă a călătoriei pe tărâmul aromelor îmbietoare ale Italiei.
Acestea find spuse, îti urăîm bun venit la Resto Aperto!
începe alături de noi o călătorie gastronomică autentic italienească, savurând preparatele atent gândite alături de un cocktail pregătit de Mixologist noștri.
Călătoreste alături de noi și descoperà experiență unică Aperto!

Descoperă meniul AICI

Buon appetito!”