Resto Aperto

Deschidem gustul! cu Chef Marco Favino.

Resto Aperto iși redefinește meniul.

Resto Aperto a împlinit anul acesta 2 ani de existenţă și sărbătorește redefinidu-și meniul!

Ce înseamnă “deschidem gustul”?

În limba italiană, Aperto înseamnă “deschis”; așa cum Resto Aperto se traduce prin deschis la experienţe și gusturi noi alături de familie și prieteni.

Lansarea unui nou meniu dă viaţă valorilor care stau la baza acestui concept. Aperto invită fiecare client care îi calcă pragul, într-o călătorie unică, plină de culoare, aromă și gust, pe ”meleagurile” seducătoare ale bucătăriei Italiene.

“Promovăm recunoașterea și aprecierea cultului bucătăriei italiene. De aceea, prin introducerea noului meniu, ne dorim să continuăm schimbul de cultură, să aducem mai aproape idei și oameni cu povești noi, feluri de mâncare autentice și arome unice.”, Cristi Mirea, manager Resto Aperto.

Chef Marco Favino este “actorul” principal în procesul de creaţie al meniului. Tânăr, însă cu experienţă îndelungată în lumea restaurantelor, Chef Marco și-a perfecţionat metodele în Italia, iar acum aduce din reţetele sale la Resto Aperto. “Deschidem porţile și eliminăm graniţele către gustul italian autentic! Folosim ingrediente simple, îmbinate cu măiestrie și tehnică, în așa fel încât, farfuria finală să îţi taie respiraţia prin gust, aromă și poveste!

Buon appetito!”, Chef Marco.